woensdag 20 februari 2008

Sexy aardappels

Noem het mousseline, samosa's of cowboysalade. Met een spannende naam maak je van een aardappelgerecht ineens een heel bijzondere schotel. Maar ook de fotografie doet erg veel. Op de website Potatomania is overtuigend te zien dat van aardappels héél prikkelende foto's te maken zijn!

De aardappel wordt in het zonnetje gezet, omdat 2008 het internationale jaar van de aardappel is. Zelf had ik daar tot de dag van vandaag nog niets van gemerkt, maar vermoedelijk brengt het campagneteam daarin spoedig verandering.

Potatomania toont in ieder geval klip en klaar aan dat zelfs van een oersaaie alledaagse aardappel iets bijzonders te maken valt. Ook een aardappel biedt emotie. Op de website kun je via een testje aangeven in wat voor stemming je bent. Daarbij krijg je dan het bijbehorende aardappelrecept voorgetoverd. Heb je zin in klassieke muziek, voel je je een Forrest Gump en ga je voor kanten strikjes, dan kun je met aardappelfetabeignets pas echt de vlam in de pan laten slaan!

Wat met een eenvoudige aardappel kan, dat kan natuurlijk ook met vele andere diensten, producten en beroepen die saai doch nuttig zijn. De sexy kant van het sofinummer. De rockende rijksambtenaar. En de doperwtjes-Erlebnis!

1 opmerking:

willem zei

Bij ons is het toch elke avond potatomania ? -- twee couch potatoes met elk een laptop :)