zaterdag 15 juli 2006

Website-hoppen

Werken? www.Nuevenniet.nl, want ik ga www.opreis.nl. Allereerst door van website naar website te springen. Zo maak je met groot gemak een www.reisomdewereld.nl. Wat zal ik doen, er is zo veel keus! Ga ik www.uitmetkinderen.nl? Een www.weekendaanzee.nl is altijd leuk, of belanden we een nachtje in het www.betereboerenbed.nl? In ieder geval gaan we www.samenopvakantie.nl. En een zomer is pas een echte zomer als we op www.deparade.nl zijn geweest.

Een beetje betaalbaar, dat is wel handig want we betalen het liefst www.geencentteveel.nl. En het liefst nog www.gelderbij.nl. Maar ach, wat maakt het uit. www.leefmetlef.nl vind ik een mooi motto. We doen www.allesvooreenfeest.nl

www.leukomteweten.nl is wel dat jullie me bij het websitehoppen overal kunnen blijven zien. Denk je www.waarbenje.nu? dan kun je met enig digitaal spoorzoeken mij wel weer terugvinden. Www.ikhebje.nl!

Al blijft het website-hoppen een virtueel genoegen, ik weet zeker dat het www.de-mooiste-dag.nl wordt. Zonder onze stoel te verlaten komen verfrist terug www.metnieuweenergie.nl en volop www.inspiratie.net van deze avontuurlijke reis!

Ga met mij mee op websitehoppen en pik er de leukste dingen uit, want www.hetleveniseenpicknick.nl!

1 opmerking:

Jonas zei

Ook nog leuk: een uitstapje naar het verleden op mijn site met vintage kleding: www.vintagefashion.dk. Maar ik weet niet helemaal waar het in het verhaal past!