vrijdag 6 juli 2007

Stoffige zaken
Hoe de verbouwing verloopt? Eén van de most frequently asked questions dezer dagen, dus dat verdient een antwoord. Wel, de grootscheepse renovatie van ons huis verloopt heel goed (zie op de foto's de vordering van één week). En dan vooral in de zin van dat er goed werk afgeleverd wordt en dat er geen vervelende tegenvallers meer zijn. Wel zou ik dolgraag willen dat het nu eindelijk KLAAR is, dat we ons huis én tuin weer voor onszelf hebben en dat we kunnen gaan schoonmaken (makkelijker gezegd dan gedaan trouwens) en de keukenkastjes weer inrichten... Gelukkig hebben we nog altijd ons knusse zolderverdiepinkje, die we beslist zullen missen als we weer beneden wonen.

Ach ja, al dat stof... op het ene moment kun je er beter tegen dan het andere, zeg maar. Het dieptepunt was het wegkappen van kalk uit het oude plafond in de gang. Een fikse sneeuwbui was er niets bij. Maar inmiddels zijn de gang en de vestibule gestuct en geverfd, dus vermoedelijk is de ernstigste stofstorm voorbij.

Hoe lang het nog gaat duren? De komende weken zijn de bouwvakkers nog wel bezig, vermoed ik. En daarna breekt de vakantie aan. Kunnen we onze kampeeravonturen lekker in Frankrijk voortzetten!.

Geen opmerkingen: