woensdag 1 november 2006

Verzin iets leuks met je GSM

Een mobiele telefoon heeft al een enorme hoeveelheid toepassingsmogelijkheden op het gebied van bellen, tekstberichten, fotograferen, video, spelletjes, rekenen en wat al niet meer. Ik sta er niet raar van te kijken als je binnenkort met je GSM je eisprong kunt berekenen of het apparaatje als babyfoon kunt gebruiken.

Maar er vallen nog genoeg nieuwe toepassingen te verzinnen met de GSM, vooral met de foto- en videocamera.

1. Spiegelmobiel
Zit je haar niet goed? Fatsoeneer je kapsel, neem een foto van jezelf met je mobiel en kijk of het haar weer in model zit. (Eens gezien in de trein)

2. Detective-mobiel
Mis je telkens wat geld op je portemonnee? En vermoed je dat de dief zijn kans grijpt als je even van je werkplek af bent? Zet je mobiel met camera neer op een strategische plek en smeer je portemonnee in met haarwax. Zorg ervoor dat de dief tijdens jouw afwezigheid frontaal in beeld komt en lever je GSM en portemonnee in bij de politie als bewijsmateriaal. (Geïnspireerd op de televisieserie CSI).

3. Smokkelmobiel
Veel organisaties zijn tegenwoordig uiterst alert op goede beveiliging. Scanners en beveiligingspoortjes doen overal hun intrede. Maar gek genoeg mag je mobieltje overal mee naar binnen. Terwijl dat apparaat toch talrijke mogelijkheden biedt voor heimelijke geluids- en beeldopnamen....

Geen opmerkingen: